Deltebre acull un cicle de xerrades per a les famílies amb infants fins als 3 anys

En total es realitzaran fins a 7 sessions

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Sota el nom de Criança en la petita infància, l’Espai Eliseo Vives del Centre Cultural del Delta  acull una sèrie de tallers i de xerrades gratuïtes per a les famílies amb infants de 0 a 3 anys.  En total, es realitzaran fins a 7 sessions amb l’objectiu de reflexionar, compartir i aprendre  estratègies per a millorar les habilitats parentals.  

“Des de l’Ajuntament de Deltebre estem sempre oberts a aquelles iniciatives que ens  permeten generar valor afegit per als veïns i veïnes”, ha explicat la regidora d’Acció  Intergeneracional i Comunitària, Rosa Royo, que ha donat la benvinguda al curs i a la primera  de les sessions: Regalar també és educar. En aquest sentit, Royo ha afegit que “les xerrades  i els tallers que s’ofereixen són una eina útil per a totes les mares i pares que tenen dubtes  sobre diferents qüestions en el moment de la criança”.  

En el marc d’aquest cicle, es tractaran qüestions com l’ús de les pantalles digitals, la son i el  descans, la importància de l’alimentació, com posar límits a l’amor, etc. Les sessions, una al  mes, s’allargaran fins al juny de 2023 i estaran impartides per professionals del CAP de  Deltebre, del Servei d’Intervenció Socioeducativa del Consell Comarcal del Baix Ebre i dels  Serveis Socials.  

Les sessions estan organitzades per l’Institut Català de la Salut i l’ens comarcal de Baix Ebre,  i compten amb el suport i la col·laboració de l’Ajuntament de Deltebre.