Dilluns, 15 de juliol de 2024
És notícia

Convocat el 16è Premi Literari de Teatre la Carrova

Avatar photo

La inscripció al Premi s’ha de fer fins a l’1 de desembre i la data màxima de presentació de les obres ha de ser el 15 de desembre

La regidoria de Cultura i Memòria Històrica de l’Ajuntament d’Amposta i l’Institut d’Estudis Comarcals del Montsià (IECM) han convocat el 17è Premi Literari de Teatre la Carrova. Fins l’1 de desembre es poden presentar obres, que han de ser originals i inèdites, escrites en català i sense compromisos de publicació ni representació. Tant la temàtica com l’extensió són lliures. Això sí, s’admetrà una sola obra per participant.

La persona guanyadora obtindrà un premi de 3.000 euros, que es farà efectiu en un únic pagament per transferència bancaria. A més a més, l’IECM i l’Ajuntament d’Amposta disposaran la publicació electrònica de l’obra i intentaran que es representi amb alguna de les companyies de teatre local d’Amposta o de les terres de l’Ebre.

Els treballs es lliuraran amb un sobre tancat. A la part exterior haurà de figurar el títol de l’obra i un pseudònim, en lloc del nom de l’autor o autora. A l’interior del sobre hi hauran de constar les dades personals, tal com s’especifiquen a les bases.

Per participar, els i les interessades hauran de presentar, amb data límit el dia 1 de desembre de 2023, una sol·licitud-instància al Registre general de lʼAjuntament dʼAmposta, bé presencialment o bé amb el model normalitzat d’instància genèrica que està a disposició a la web de la institució. Un cop realitzat aquest tràmit, s’haurà de fer arribar una còpia del treball a l’Arxiu Comarcal del Montsià abans del 15 de desembre del mateix any.

Consulta les bases aquí.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

nineteen − 4 =

Notícia anterior

S’enfronta a 18 anys de presó per intentar matar dues persones

Notícia següent

Cambrils acollirà les Jornades per la Salut de les Dones del 3 al 18 de juny

Notícies relacionades