CCOO demana que navarresos i aragonesos puguin visitar les Terres de l’Ebre

Recorda que les tres regions estan en fase 3 de desescalada i molts ja tenen segones residències a la costa ebrenca

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

El sindicat CCOO ha demanat a la Generalitat i al govern espanyol que els ciutadans de Navarra i l’Aragó puguin visitar les Terres de l’Ebre, aprofitant que les tres regions estan en fase 3 de desescalada i el fet que la resta de la costa mediterrània encara està en fase 2. CCOO a les Terres de l’Ebre ha fet arribar una carta al delegat de la Generalitat a les Terres de l’Ebre i al subdelegat del govern espanyol a Tarragona, per a que siguin “sensibles” a la nova realitat i permetin la mobilitat geogràfica entre comunitats autònomes i així poder donar una empenta a les empreses turístiques i de serveis del territori.

“Tenim unes platges en les quals no hi ha massificació i en les que es podran respectar les distàncies de seguretat, tenim uns restaurants i comerços que estan preparats sanitàriament per poder atendre a les necessitats dels nostres visitants”, diu el sindicat.

En la carta, es recorda que en poblacions marítimes com Sant Carles de la Ràpita (Montsià) ja hi ha una important colònia de propietaris de segones residències d’Aragó i de Navarra, que arran de l’estat d’alarma i les restriccions conseqüents no han pogut viatjar a les seves cases.