Dijous, 30 de maig de 2024
És notícia

Benjamí Tomàs se suma a la llista de Movem Tortosa-PSC

Avatar photo

"El tàndem Jordi-Víctor, em transmet il·lusió i ganes de fer les coses diferents, de canviar, i ja he dit que m’agraden els nous projectes, així que sí, me sumo!", diu Tomàs

Benjamí Tomàs és un jove del barri del Temple de Tortosa de 33 anys. Un emprenedor nat, sempre ha combinat els estudis amb el treball i l’emprenedoria. És graduat en Administració i Direcció d’Empreses (ADE) per la Universitat Rovira i Virgili, estudis realitzats al Campus de les Terres de l’Ebre. També ha cursat el Cicle Superior d’instal·lacions electrotècniques a l’IES de l’Ebre.

S’ha format en diversos negocis locals, algun de familiar, i en fàbriques del municipi i ha iniciat projectes propis, com el supermercat del qual actualment n’és director en què es va embarcar quan tan sols feia segon d’ADE, també s’ha engrescat i és soci d’una cooperativa de consum, experiències que l’han ajudat a agafar un gran bagatge en el món de les finances: «Era tan jove que ningú confiava que me’n sortís i ho he fet. He treballat molt dur i moltes hores per a créixer. Porto des dels 18 anys treballant. Soc totalment de ciències, en la branca artística i lingüística soc bastant negat, ni cantar, ni dibuixar… aquí no em busques, a mi dona’m números», ha afirmat.

 

Actualment, compagina la direcció del supermercat amb la direcció, juntament amb dos amics, d’una empresa que es dedica a rehabilitar habitatges en mal estat de Tortosa per a després posar-los per llogar, especialment per al col·lectiu de joves. Tomàs valora que «el tàndem Jordi-Víctor, em transmet il·lusió i ganes de fer les coses diferents, de canviar, i ja he dit que m’agraden els nous projectes, així que sí, me sumo!».

Els dos candidats de la coalició Movem Tortosa i PSC, l’alcaldable Jordi Jordan i Víctor Grau, han donat a conèixer Tomàs com una de les noves incorporacions a la llista progressista per a les eleccions del pròxim 28 de maig. Els dos candidats han manifestat que «estem treballant per a sumar nous perfils a la nostra llista, amb ganes i amb noves idees per a fer créixer la nostra ciutat. Benjamí és un emprenedor amb moltes idees i amb moltes ganes de fer coses. Suma i estem segurs que pot aportar molt per al nostre projecte de ciutat».

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Tres xerrades del Campus de Ciències de la Vida i la Salut de Sabadell

Notícia següent

Tarragona programa un estiu “espectacular” amb propostes musicals, teatrals, de circ i dansa

Notícies relacionades