Benjamí Tomàs se suma a la llista de Movem Tortosa-PSC

"El tàndem Jordi-Víctor, em transmet il·lusió i ganes de fer les coses diferents, de canviar, i ja he dit que m’agraden els nous projectes, així que sí, me sumo!", diu Tomàs

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

Benjamí Tomàs és un jove del barri del Temple de Tortosa de 33 anys. Un emprenedor nat, sempre ha combinat els estudis amb el treball i l’emprenedoria. És graduat en Administració i Direcció d’Empreses (ADE) per la Universitat Rovira i Virgili, estudis realitzats al Campus de les Terres de l’Ebre. També ha cursat el Cicle Superior d’instal·lacions electrotècniques a l’IES de l’Ebre.

S’ha format en diversos negocis locals, algun de familiar, i en fàbriques del municipi i ha iniciat projectes propis, com el supermercat del qual actualment n’és director en què es va embarcar quan tan sols feia segon d’ADE, també s’ha engrescat i és soci d’una cooperativa de consum, experiències que l’han ajudat a agafar un gran bagatge en el món de les finances: «Era tan jove que ningú confiava que me’n sortís i ho he fet. He treballat molt dur i moltes hores per a créixer. Porto des dels 18 anys treballant. Soc totalment de ciències, en la branca artística i lingüística soc bastant negat, ni cantar, ni dibuixar… aquí no em busques, a mi dona’m números», ha afirmat.

 

Actualment, compagina la direcció del supermercat amb la direcció, juntament amb dos amics, d’una empresa que es dedica a rehabilitar habitatges en mal estat de Tortosa per a després posar-los per llogar, especialment per al col·lectiu de joves. Tomàs valora que «el tàndem Jordi-Víctor, em transmet il·lusió i ganes de fer les coses diferents, de canviar, i ja he dit que m’agraden els nous projectes, així que sí, me sumo!».

Els dos candidats de la coalició Movem Tortosa i PSC, l’alcaldable Jordi Jordan i Víctor Grau, han donat a conèixer Tomàs com una de les noves incorporacions a la llista progressista per a les eleccions del pròxim 28 de maig. Els dos candidats han manifestat que «estem treballant per a sumar nous perfils a la nostra llista, amb ganes i amb noves idees per a fer créixer la nostra ciutat. Benjamí és un emprenedor amb moltes idees i amb moltes ganes de fer coses. Suma i estem segurs que pot aportar molt per al nostre projecte de ciutat».