L’operador de xàrters nàutics més gran d’Europa promou les rutes pels ports ebrencs

La plataforma Nautal promociona la destinació Terres de l'Ebre amb vídeos dels itineraris i les activitats

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts
Des d’aquest dijous, Nautal, l’operador de xàrters nàutics més gran d’Europa, promou la destinació Terres de l’Ebre i els ports ebrencs. A través d’un vídeo promocional es mostren els itineraris nàutics i totes les activitats nàutiques i turístiques que es poden fer viatjant pel territori. Juntament amb la informació, el vídeo s’ha publicat a la plataforma i al butlletí i es difon a les xarxes socials.
L’empresa Nautal té un gran portal de reserves de vaixells de lloguer en línia i disposa d’una àmplia flota de llanxes, velers, catamarans i iots. A partir de la recerca per filtres es dona la possibilitat als viatgers de trobar l’embarcació que s’adapti a les seves necessitats i les millors destinacions turístiques on gaudir-ne.
Aquesta acció forma part d’un pla d’accions per potenciar l’arribada de turisme de proximitat que pot fer una activitat nàutica a l’aire lliure, en l’entorn de la Reserva de la Biosfera Terres de l’Ebre i amb totes les mesures de protecció i seguretat.

El port de Sant Carles de la (Montsià) lidera l’activitat nàutica a la costa de Tarragona i l’Ebre amb 1.822 amarradors esportius. La magnitud de les instal·lacions esportives en relació amb altres instal·lacions de la zona i la seva situació geogràfica permet la navegació i la pràctica d’esports nàutics tot l’any. La proximitat amb les Illes Balears i els ports de Castelló, fan que la Ràpita i les Terres de l’Ebre se situïn com un punt estratègic i un destí per als xàrters nàutics.

El port rapitenc s’ha situat com a port base de les dues rutes de nàutiques d’embarcacions de lloguer que es promocionen. L’itinerari nord transcorre pels ports de l’Ampolla, l’Ametlla de Mar i Calafat, mentre que l’itinerari sud pel port de les Cases d’Alcanar, els ports del nord de Castelló (Vinaròs, Benicarló, Peníscola) fins a les illes Columbretes.