L’Ajuntament de Deltebre inicia la urbanització del carrer Sant Francesc

L’actuació, que té un cost econòmic del voltant dels 130.000€, està prevista que finalitzi durant el mes de desembre d’aquest any

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

A finals de la darrera setmana es van començar els treballs d’arranjament i d’urbanització del carrer Sant Francesc, ubicat al centre comercial de La Cava. L’actuació, que té un cost econòmic del voltant dels 130.000€, està prevista que finalitzi durant el mes de desembre d’aquest any i permetrà l’habilitació d’aparcaments i voreres, el soterrament de la línia elèctrica i l’asfaltatge del carrer.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha explicat que “aquestes obres suposen la continuïtat de les diferents inversions que com a Ajuntament de Deltebre estem planificant i executant per tal de millorar la imatge de poble”. D’aquesta manera, més enllà de les diferents fases d’adequació de voreres, que es van efectuant any rere any, i a banda del carrer Sant Francesc, en breu també s’iniciaran les obres del carrer Guifré el Pilós, del carrer Club Nàutic i del carrer Riu Besòs, i també l’adequació dels serveis del carrer Riu Ebre.

La urbanització dels carrers sorgeix d’un procés de participació ciutadana amb els propietaris i propietàries dels carrers. En aquest sentit, es dóna la possibilitat d’urbanitzar o no el carrer, i en el cas que l’opció d’urbanitzar sigui l’escollida, es preveuen tres opcions d’urbanització atenent al cost de l’execució de l’obra.