La Lliga contra el Càncer de Tarragona i l’Ebre aportarà 30.000 euros al projecte Emma

L'Ajuntament de Tortosa dona 3.000 euros i els Consells Comarcals ebrencs adquireixen 2.000 polseres solidàries

La Lliga Contra el Càncer de les comarques de Tarragona i Terres d’Ebre aportarà 30.000 euros al projecte Emma. En el marc del Dia Internacional del Càncer de Mama, la Lliga ha fet la primera de tres aportacions anuals de 10.000 euros que farà.

L’Ajuntament de Tortosa també ha destinat 3.000 euros al projecte d’investigació contra el càncer de mama i ha adquirit 800 polseres solidàries que distribuirà entre el personal dels dos centres sanitaris municipals.

Per la seva banda, els quatre Consells Comarcals ebrencs han adquirit 2.000 polseres més, una iniciativa de l’empresa Homatic Vending, la recaptació de les quals va destinada de manera íntegra al Projecte Emma.

La Lliga Contra el Càncer assumeix aquest nou acord amb el projecte Emma amb el qual ja ha estat col·laborant a través de l’àmplia agenda d’activitats formatives i informatives sobre la prevenció, el diagnòstic i la investigació en càncer, que posa a l’abast de la població, i amb molt especial atenció als pacients de càncer i les seves famílies.

“Impulsant i donant suport a projectes d’investigació sensibles a les necessitats dels ciutadans contribuïm a normalitzar una situació actual que ja és ben convulsa”, ha destacat el president de la Lliga, Paco Vallespí.