La Diada de l'Ostra del Delta de l’Ampolla reparteix 19.000 ostres

Des de les 11:00 hores del matí les més de 5.000 persones que es van desplaçar fins al port pesquer

08 de maig de 2024 a les 17:06h

La 32a Diada de l'Ostra del Delta va repartir  aquest diumenge 5 de maig 19.000 ostres, que van demostrar la gran  qualitat del producte: fresc i amb un sabor incomparable. Des de les 11:00  hores del matí les més de 5.000 persones que es van desplaçar fins al port  pesquer, segons la Policia Local de l’Ampolla, van degustar 2.400 quilos  d’ostres cultivades a la badia del Fangar i acabades de collir. 

Organitzada per l’Ajuntament de l’Ampolla, l’edició d’enguany va batre tots  els rècords d’assistència, demostrant un any més la seva consolidació en tot  el territori català i confirmant l’Ampolla com a espai gastronòmic del Delta.  En total es van vendre 3.600 tiquets entre la venda en línia, que va ser una  novetat de l’edició d’enguany, i la presencial al mateix recinte. 

Al port pesquer també hi havia un espai on els restaurants participants en  les Jornades Gastronòmiques de l'Ostra d'aquest any van exposar algun dels  plats d'ostra cuinada dels menús que ofereixen. 

XXXIII Jornades Gastronòmiques de l'Ostra 

Fins al 19 de maig, tindran lloc les XXXIII Jornades Gastronòmiques de  l'Ostra. Enguany, s'hi ha adherit 17 restaurants: Bama Restaurant-Beach  Club, Botavara, Can Piñana, Casa David, Casa Llambrich, Delta Mar, El  Nàutic, La Barraca, La Roca Plana, Lo Goleró, Lo Típic, Perales, Rafa, Del Mar  Flamingo, Rodamar, Salazar's i Sol.

Entre les propostes que inclouen els menús, els i les comensals poden  degustar plats com ostres de l'Ampolla marinades, ostres a la graella amb  mantega de fonoll, ostra natural amb mousse d'alvocat i llet de tigre, arròs  amb ostra semicuita i ortigues de mar, ou amb angula i cruixents d'ostra  rissada i ostres teriyaki, entre molts altres plats. Els preus dels menús  oscil·len entre els 35 i els 45 euros.

Sobre l'autor
C CIUTAT
Redacció
Veure biografia
El més llegit