Els infants de Deltebre, protagonistes d’una nova edició del concurs de decoració nadalenca

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

Aquest matí, el tinent d’alcaldia de #DeltebreProjecció, Carlos Serra, i la regidoria de Personal, Acció Comercial, i Inserció Laboral, Ingrid Santiago, han repartit pels centres educatius del municipi el passaports que donen el tret de sortida al Nadal i a una nova edició del concurs de Decoració Nadalenca que impulsa l’Ajuntament de Deltebre, en col·laboració amb l’associació FECOTUR.

Com a novetat, aquesta vegada seran els xiquets i xiquetes, de fins a 14 anys, els que decidiran quins dels aparadors del municipi participants, al voltant d’una trentena, són els guanyadors. Per a fer-ho, hauran de segellar el passaport de Nadal visitant un mínim de 6
aparadors, acompanyats de familiars, i posteriorment emetre el seu vot al document que lliuraran a la tornada a l’escola.

La regidora de Personal, Acció Comercial i Inserció Laboral, Ingrid Santiago, ha explicat que “els xiquets i les xiquetes són l’essència i la màgia de Nadal, i amb aquesta iniciativa volem
incentivar que els més menuts, conjuntament amb les famílies, visitin el comerç local i facin les seves compres als comerços de proximitat”.

Paral·lelament, el concurs de Decoració Nadalenca també compta amb la modalitat de cases i jardins, i també de pessebres. La inscripció es pot realitzar, en aquest cas, fins al proper 17 de desembre, i també seran els xiquets i xiquetes qui, visualitzant les imatges a la web, escolliran els guanyadors.

El Nadal arriba a Deltebre a partir d’aquest dissabte, quan a les 18 hores es realitzarà l’acte d’encesa de les llums amb la col·laboració de l’associació Feel Dance, que oferirà un espectacle dirigit als xiquets i xiquetes. Paral·lelament, per aquest any, i tot complint amb les restriccions vigents, també es projecta el Parc Nadalenc, del 28 al 30 de desembre, l’acte del Patge Reial, el dia 30 de desembre, i la cavalcada. A aquestes activitats s’han de sumar la resta d’esdeveniment impulsats per entitats i que també fomenten l’esperit nadalenc com són el cas de l’arribada del Pare Noel, el dia 24 de desembre, o els diferents campus nadalencs.