El Consell Comarcal del Baix Ebre millora el ferm de la Via Verda entre Xerta i el Pinell de Brai

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

El Consell Comarcal del Baix Ebre ha començat aquesta setmana els treballs de reparació del ferm de la Via Verda de la Val de Zafán en diversos punts del tram comprès entre Xerta i el Pinell de Brai.

Concretament s’actua sobre un total de 1.264 metres i la previsió és que les obres de millora s’allarguen durant un parell de setmanes. Amb tot, no serà necessari restringir la circulació per la via mentre s’executen els treballs de manteniment.

“Des del Consell Comarcal impulsen projectes per aconseguir més quilòmetres de Via Verda, ben aviat podrem inaugurar la Via del Carrilet, però també ens preocupa el manteniment dels trams que ja fa anys que estan habilitats i que necessiten una adequació per garantir la seguretat dels usuaris”, ha manifestat el vicepresident i conseller comarcal de Turisme, Jordi Jordan.

En aquest sentit, els treballs de manteniment de la Via Verda de la Val de Zafán permetran reparar les esquerdes que hi ha en alguns punts del ferm.

Pel que fa als treballs han estat adjudicats a l’empresa Contregisa, per un import de 15.000 euros i estan subvencionats per la Diputació de Tarragona.