Dimecres, 19 de juny de 2024
És notícia

El Consell Comarcal del Baix Ebre entra a formar part de la Fundació Privada per a Estudis Internacional Dertosa

Avatar photo

El ple del Consell Comarcal del Baix Ebre ha aprovat avui, per unanimitat, incorporar-se a la Fundació Privada per a Estudis Internacional Dertosa, entitat sense ànim de lucre que té per objecte la implantació i el finançament del Batxillerat Internacional a l’institut Dertosa. Aquest batxillerat es començarà a impartir el pròxim mes de setembre al centre tortosí, un dels sis únics instituts públics del país que ofereixen aquests estudis.

“La implantació del Batxillerat Internacional a l’institut Dertosa representa una oportunitat pel nostre territori, tant per l’alumnat que adquirirà una titulació reconeguda per les universitats més prestigioses del món, com pel teixit empresarial, ja que es reforçarà el capital humà”, ha manifestat el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura.

El Consell Comarcal del Baix Ebre formarà part del Patronat de la Fundació Privada per a Estudis Internacional Dertosa, on hi serà representat a través del president.

Pel que fa a l’aportació que farà l’ens comarcal, com a soci fundador, serà de 3.000 euros, aportats en tres anualitats (2020-2022).

El plenari del Consell també ha aprovat els estatuts de la Fundació, que treballarà per la captació de recursos per al finançament dels estudis del Batxillerat Internacional i potenciarà la internacionalització de l’institut Dertosa.

El Batxillerat Internacional és un itinerari curricular específic determinat per l’Organització del Batxillerat Internacional (IBO). Aquest batxillerat ofereix el programa Diploma que és un referent en qualitat educativa, en què es treballa amb un alt nivell d’anglès, a través d’un currículum ampli, equilibrat, coherent, flexible i sistemàtic.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

El PSC proposa la creació d’una bonificació per garantir l’accés de l’esport a persones en ERTO

Notícia següent

Se suspèn definitivament l’UT Llastres 2020 de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant

Notícies relacionades