Deltebre inicia les primeres Jornades Gastronòmiques del Peix de Bassa

01 de desembre de 2022 a les 11:26h

Des d’aquest divendres 2 de desembre, i fins al dia 18 d’aquest mateix mes, Deltebre acollirà les noves Jornades Gastronòmiques de Peix de Bassa. En total, fins a 10 restaurants del municipi s’han acollit a unes jornades impulsades pel mateix ajuntament i també per  l’Associació FECOTUR.

 

Aquestes jornades tanquen el cicle gastronòmic de l’Ajuntament de Deltebre, el qual enguany  ha comptat amb jornades de la closca, de l’arròs, de l’ànec i del musclo, a banda de la ruta de  tapes i també de la mostra de gastronomia Mescla. La regidora d’Acció Comercial, Ingrid  Santiago, ha explicat que “a Deltebre i al Delta tenim un producte de primera qualitat que hem  sabut exportar i que, a la vegada, és reclam per a les persones que ens visiten. Per això, com  a Ajuntament de Deltebre, treballem per donar a conèixer encara més aquests productes de  la mà dels restauradors del municipi”.

La riquesa gastronòmica del Delta no s’entendria sense el peix de bassa amb exemples com  l’anguila, l’angula, el llissal, el llobarro, la moixarra, etc. En aquest sentit, el tinent d’alcaldia de #DeltebreActiu, Robert Bertomeu, ha realçat “el paper de la pesca tradicional” i ha afegit que “aquestes jornades són una oportunitat per a valorar un producte de qualitat amb ànima  i essència del nostre Delta i de la nostra història”.

 

La roda de premsa s’ha dut a terme al Canal Vell, i també ha comptat amb la presència del  tinent d’alcaldia de #DeltebreProjecció, Carlos Serra. Els restaurants participants, així com els  diferents menús i preus, es poden consultar a la web de l’Ajuntament de Deltebre:  www.deltebre.cat.