Amposta acollirà la Jornada Anual d’Educació 360 a les Terres de l’Ebre

Se celebrarà aquest dissabte a l’Escola i Centre Professional de Música La Lira Ampostina

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

La Jornada Anual d’Educació 360 a les Terres de l’Ebre se celebrarà, aquest dissabte 23 d’octubre, a l’Escola i Centre Professional de Música La Lira Ampostina. En la seva tercera edició, aquest any sota el títol “La qualitat de les experiències educatives amb visió 360”, la Xarxa de Terres de l’Ebre ha organitzat una jornada on centres educatius, ajuntaments i entitats reflexionaran sobre la qualitat de les oportunitats i experiències educatives des d’una visió 360.

Durant l’esdeveniment, de 9 a 13.30 hores, s’analitzarà els criteris i les estratègies clau per incrementar l’impacte i la qualitat dels projectes educatius, així com es donaran a conèixer diferents projectes i pràctiques d’Educació 360 que s’estan desenvolupament a les Terres de l’Ebre. Entre elles l’experiència pilot de la implementació del Passaport Edunauta a Amposta, una eina educativa que reconeix i amplia les oportunitats d’aprenentatge del municipi i promou la creació d’ecosistemes educatius locals.

Aquesta és una activitat reconeguda pel Departament d’Educació a través de l’ICE URV (codi 8000010021) amb una certificació de 5 hores.