Amposta acollirà els Premis Cambra 2018

L’objectiu és posar en reconeixement el teixit empresarial del territori

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

El dijous 22 de novembre a les 19.30 a l’auditori de fires d’Amposta se celebrarà la quarta edició dels Premis Cambra. Aquesta gala està enfocada en aquelles empreses que han destacat en els darrers dos anys però també en el teixit empresarial en general. “És molt important fer un reconeixement a tots aquells que han estat aguantant el pal durant aquests anys de crisi. (…) Fer un reconeixement als empresaris que cada dia s’aixequen i aixequen la persiana de la seva empresa i lo que fan és donar feina a moltes famílies i generar teixit econòmic al nostre territori”, explica, l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs.

Durant l’acte se farà entrega d’un total de vuit premis. Dos aniran destinats a l’emprenedoria, dos a la innovació, un a la internacionalització, un altre a la millor estratègia iniciativa empresarial, un a la responsabilitat social empresarial i un altre per a les tecnologies per a la informació. “L’objectiu de la Cambra amb aquests premis és reconèixer l’activitat empresarial desenvolupada per aquestes empreses, volem incentivar, a més, el treball del dia a dia que fan les empreses, reconèixer aquest teixit empresarial, reconèixer la labor turística perquè el sector turisme a les nostres comarques és importantíssim. Volem fomentar la innovació, la dinamització i l’adopció de processos productius que siguin més conformes al segle XXI”, apunta, el president de la Cambra de Comerç de Tortosa, José María Chavarria. A més, ha remarcat que volen millorar l’autoestima dels empresaris del territori perquè, assegura,  estan en un territori cèntric entre Catalunya, València i Aragó, i que per tant és estratègic i cal aprofitar-ho.

L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, ha explicat que des del 2015 Amposta ha crescut en 1000 persones l’afiliació a la seguretat social, ha rebaixat l’atur en més de 600 persones a nivell local i ha augmentat la població. Tomàs ha assegurat que són dades molt significatives perquè l’atur ha baixat tot i haver més població i que la cambra de comerç té un paper molt important, ja que, si no hi haguessin empresaris oferint feina la gent tampoc vindria.

Des de la Cambra de Comerç animen a tots els empresaris a assistir-hi, ja que, diuen, és una festa per a tot el teixit empresarial de les Terres de l’Ebre. La gala, a més, tindrà una vessant solidària , ja que,  tot el que se recapti al sopar anirà destinat a la Creu Roja.