Dimecres, 19 de juny de 2024
És notícia

Amposta tanca el 2022 amb 1,8M€ de romanent de tresoreria

Avatar photo

Per l'alcalde, Adam Tomàs, aquestes dades són "resultat de la bona gestió econòmica que es va fer en un moment de màxima tensió per la conjuntura internacional"

Un romanent de tresoreria d’1,8 M € i més d’un milió d’euros d’estalvi net positiu. Són dues de les principals xifres del tancament del pressupost del 2022, que pujava a 29,5 milions d’euros.

 

Aquest tancament, del qual es donarà compte al ple ordinari del mes de març, previst per a l’últim dilluns de mes, “és resultat de la bona gestió econòmica que es va fer en un moment de màxima tensió per la conjuntura internacional i l’increment de preus dels combustibles, el gas, la llum i les matèries primeres”, diu l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, que també recorda que “en aquest pressupost també es va assumir l’increment del 2% dels salaris dels treballadors públics imposat per l’Estat i, a la vegada, al desembre es va fer un increment extraordinari de l’1,5% de tota la massa salarial”.

 

Tomàs també afegeix que aquestes dades “molt positives, possibiliten seguir fent préstec per seguir fent inversió a Amposta, la nostra prioritat com a govern”.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

[VÍDEO] Un grup de joves apallissen brutalment un ancià

Notícia següent

El Festival Zero porta els espectacles ‘Spiralis’ i ‘La metamorfosis de Gregor’ a Sant Joan Despí

Notícies relacionades