Amposta renova el Segell Infoparticipa a la transparència en la comunicació

Avatar photo

Ha aconseguit un compliment del 94%, validant 49 dels 52 indicadors, i certifica així la qualitat i transparència en la informació de la pàgina web de l’Ajuntament

L’Ajuntament d’Amposta ha renovat el Segell Infoparticipa en l’edició del 2022. Un segell que reconeix a la qualitat i transparència en la comunicació de les webs dels ajuntaments. Aquest reconeixement, atorgat pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) de la Facultat de Ciències de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), avalua la qualitat i transparència en la informació de les pàgines web municipals.

En aquesta edició, Amposta ha aconseguit un compliment del 94%, validant 49 dels 52 indicadors. L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs destaca que la transparència de tot allò que passa a l’Ajuntament ha sigut una prioritat sempre per al govern d’Esquerra Republicana d’Amposta.

 

El Segell Infoparticipa a la qualitat i transparència en la comunicació, destinat a analitzar totes les pàgines web dels ens locals, és un guardó que s’entrega des del 2013. En la seva vuitena edició s’han definit 52 indicadors en forma de pregunta, distribuïts en cinc grans blocs: quins són els representants polítics, com es gestionen els recursos col·lectius, com es gestionen els recursos econòmics (pressupostos, salaris, contractacions, subvencions), quina informació proporcionen sobre el municipi i la gestió dels recursos col·lectius i quines eines s’ofereixen per a la participació ciutadana.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

20 − seventeen =

Notícia anterior

Sant Pere de Ribes, a la 14a Fira Internacional d’Empreses Simulades

Notícia següent

L’espectacle ‘Celebraré mi muerte’ arriba a Parets del Vallès

Notícies relacionades