Amposta projecta una tercera llar d’infants finançada amb fons europeus

El ple ordinari de març portarà a aprovació la sol·licitud d’ampliació de places de llars d’infants al departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

El ple ordinari del mes de març, que tindrà lloc aquest dilluns 27 al vespre, portarà a aprovació la sol·licitud d’ampliació de places de llar d’infants municipals a la Generalitat de Catalunya. Aquest és el pas previ per poder construir una tercera llar d’infants municipal, en aquest cas al barri de les Quintantes, amb Fons Next Generation del departament d’Educació, que atorgat una subvenció de 10.500 euros per plaça per a construir-la.

La intenció de l’Ajuntament és construir una llar de 4 aules, amb 61 places, i en un espai de 500 metres quadrats. “A més de millorar l’oferta de places de llar d’infants públiques, la nostra voluntat és també d’anar dotant els barris com les Quintanes d’equipaments i serveis municipals que afavoreixin la seva millora”, destaca l’alcalde, Adam Tomàs.

 

Aquesta voluntat d’ampliar el nombre de places municipal de llar d’infants rau en el fet que la tendència dels últims cursos ha estat un increment de demanda que fa que, tot i haver tornat a posar en funcionament una aula tancada des del curs 2013-2014, hi hagi llista d’espera a les dues llars. “I amb el creixement de població i la gratuïtat a l’infantil a partir dels dos anys es preveu que creixi la demanda”, afegeix Tomàs.