L’Ampolla va celebrar aquest diumenge la XXI Festa de la Sega, la qual va reunir unes 1.500 persones, que es van apropar al port pesquer per veure el procés tradicional de transformació de l’arròs un cop segat fins al moment de l’ensacat i per degustar diferents tipus d’arròs.
La festa va estar amenitzada per les rondalles típiques del Delta amb Guardet Lo Cantador i la Rondalla Suc d’Anguila. Al mateix port pesquer, restauradors del municipi van cuinar diferents tipus d’arròs en directe, des de paella, passant per baldana d’arròs, així com arròs negre, entre altres plats. A més, es van poder tastar postres i productes elaborats amb aquest cereal.
Fins al 9 d’octubre tindran lloc les XXIII Jornades Gastronòmiques de l’Arròs, que refermaran l’Ampolla com a espai gastronòmic del Delta. Els restaurants participants són:
• Bama Beach-Club
• Botavara
• Can Piñana
• Casa David
• Casa Llambrich – Juani
• Club Nàutic – Casa Montero
• La Barraca
• La Pesquera
• Roca plana
• Del Mar – Flamingo
• Rodamar
• Sol
• Taperia Lo Típic
La Generalitat va publicar divendres passat, 28 de juny, la sortida de l’estat d’excepcionalitat i…
Centenars de persones s'han concentrat aquest dimarts a la tarda a la plaça Sant Jaume…
Els alumnes de 3r d'ESO de les escoles El Casal i FEDAC Castellar i els…
Aquest matí durant l’acte de presentació dels nous vehicles policials, l’alcalde de Vilafranca, FranCisco Romero i el…
Les jornades expositives Pinsa arrencaran aquest divendres 5 de juliol amb set exposicions multidisciplinàries d’artistes…
El Mercat Central de Tarragona promocionarà el peix fresc de proximitat aquest estiu. Ho farà…
Esta web utiliza cookies.