Dijous, 18 de juliol de 2024
És notícia

L’Aldea millora i amplia el cementiri municipal

Avatar photo

Amb aquests 20 nínxols nous instal·lats aquesta setmana finalitzen les obres de millora al cementiri que s’han realitzat durant aquesta legislatura

Aquesta setmana l’Ajuntament de l’Aldea ha enllestit les obres de millora que ha realitzat durant aquesta legislatura, amb l’ampliació de 20 nous nínxols al cementiri municipal.

Xavier Royo, Alcalde de l’Aldea: “El cementiri necessitava una gran reforma i fruit de la concessió amb REMSA vam acordar d’executar aquestes millores del tot necessàries i que ja són ben visibles. A hores d’ara, estem treballant per millorar els serveis i per adquirir els terrenys annexos al cementiri per poder ampliar-lo en un futur”.

Amb el pla de millores executades al cementiri s’han instal·lat nous serveis higiènics, s’ha realitzat l’arranjament de la façana principal i s’ha col·locat la porta d’entrada automàtica. Els passadissos interiors han estat formigonats i s’ha millorat la rampa d’accés per les persones amb mobilitat reduïda. Les obres de millora també han contemplat el cobriment dels nínxols oberts, s’ha col·locat mobiliari urbà i una plaça d’estacionament de minusvàlid al pàrquing exterior.

Amb aquests 20 nínxols nous instal·lats aquesta setmana finalitzen les obres de millora al cementiri que s’han realitzat durant aquesta legislatura.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

four × 3 =

Notícia anterior

Prop de 1.300 persones participaran en la Rua de Carnaval de Vila-seca

Notícia següent

Yen-Yu Tseng, primera resident de Faber Andorra al 2023

Notícies relacionades