Dilluns, 24 de juny de 2024
És notícia

5,2 milions per a ampliar els CAP de Roquetes i l’Ametlla de Mar

Avatar photo

Les obres, que dotaran els dos centres de gairebé 2.000 m² addicionals, haurien d'estar enllestides abans d'acabar el 2024

Salut ampliarà els Centres d’Atenció Primària (CAP) de l’Ametlla de Mar i Roquetes, al Baix Ebre, per 5.203.070,71 euros. La mesa de contractació de Salut ha adjudicat les obres a la UTE Roig Altuna i Ura, que han d’estar acabades l’any que ve. El CAP de Roquetes tindrà un espai nou de 1.068 m² on s’ha de traslladar tota l’activitat de rehabilitació ambulatòria, i El CAP de l’Ametlla de Mar guanyarà 819,45 m² construïts en un solar adjacent de titularitat municipal, i disposarà de tretze nous espais i consultes.

 

L’ampliació del CAP Roquetes costarà 2.907.990,69 euros i acollirà tota l’activitat de rehabilitació ambulatòria del CAP Baix Ebre, que està al barri de Ferreries de Tortosa, i part de la rehabilitació ambulatòria de baixa i mitja complexitat de l’HTVC. L’espai alliberat al CAP Baix Ebre es destinarà a noves consultes d’atenció continuada com a la base d’ambulàncies, que actualment es troba ubicada al CAP El Temple de Tortosa. Els espais de rehabilitació actuals de l’Hospital es podran destinar “a activitat assistencial específica d’un hospital de referència”, apunten des de Salut.

 

El CAP L’Ametlla de Mar, que es va posar en funcionament l’any 1991, té 1.188,56 metres quadrats, distribuïts en una planta baixa i dues plantes i disposa de 15 consultes i espais assistencials. L’ampliació costarà 2.295.080,02 euros i permetrà incloure 3 noves consultes d’infermeria, 5 consultes polivalents, 2 consultes de rehabilitació, que també permetran traslladar al CAP aquest servei, 2 boxs polivalents i d’extraccions i, una nova aula d’educació sanitària per a la docència dels residents del centre.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

El Parc de Negocis creixerà amb un hub que impulsarà projectes digitals i de dades

Notícia següent

Lluïsa Lastra: “El motor de Calafell és el comerç i els serveis, que dinamitzem amb propostes per a tota la família”

Notícies relacionades