Nova xerrada sobre la reforma del reglament d’estrangeria a Manresa

El regidor de Nova Ciutadania i Cooperació, Jamaa Mbarki el Bachir, participarà en l'acte

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Aquest divendres, 9 de desembre, a les 17.15h, tindrà lloc una segona xerrada informativa a Manresa sobre la reforma del nou reglament d’estrangeria aprovada l’estiu passat pel govern espanyol. La reforma afecta punts com la contractació en origen i aspectes vinculats als arrelaments social, laboral i familiar.

L’acte anirà a càrrec del coordinador municipal del Programa de Nova Ciutadania de l’Ajuntament de Manresa, Josep Vilarmau Vila, i comptarà amb la presència del regidor de Nova Ciutadania i Cooperació, Jamaa Mbarki el Bachir.

La xerrada està organitzada per la Comunitat Islàmica del Bages – Mesquita El Fath i té el suport de l’Ajuntament de Manresa. L’acte respon a la necessitat d’apropar les novetats de la reforma del nou reglament a la població afectada i interessada. La xerrada tindrà lloc als locals de la mesquita, al Carrer Camí de la Cova número 1.

El 16 de novembre passat ja va tenir lloc una primera xerrada informativa, en aquell cas organitzada pel servei de CITE-CCOO als locals dels sindicats, i que també va tenir el suport de l’Ajuntament. L’acte va congregar aleshores una alta presència de públic.