fbpx

Trobada amb Víctor Pérez a Solsona per parlar del seu llibre ‘De la nuesa’

Avatar photo

Amb mig any de recorregut, De la nuesa és una de les novetats editorials solsonines més destacades de l’any. Ha estat un dels títols treballats pels clubs de lectura de la gent gran i de narrativa de la Biblioteca Carles Morató de Solsona. D’aquí que l’equipament n’organitzi una trobada de lectores amb el seu autor, Víctor Pérez i Flores, oberta a tothom que hagi llegit l’assaig o hi tingui interès. Serà el pròxim divendres 15 de desembre a les set del vespre.

De la nuesa (Fragmenta, 2023), presentat el passat mes de juny al Museu de Solsona, aborda qüestions com els bocs expiatoris en les societats actuals o la pornografia a partir de la relectura de l’Evangeli de Marc, on apareixen tres cossos nus.

El Carnaval de Solsona, alguns personatges presents en l’imaginari col·lectiu local i el cas de la mort de més de vuit-centes ovelles estimbades a la Vall de Lord són algunes referències locals que apareixen imbricades en aquesta obra de temàtica universal. Aquesta obra forma part de la col·lecció “Assaltar la Bíblia”, que recorre a passatges bíblics cèlebres com a recurs per pensar els reptes del present.    

Veí de Sant Llorenç de Morunys i col·laborador de la Biblioteca Carles Morató, Víctor Pérez (Barcelona, 1975) és filòsof, professor i dinamitzador cultural. Doctor en ciències del patrimoni i de la cultura per la Universitat de Girona, va editar l’inèdit d’Eugeni dOrs Els fenòmens de l’atenció (2017). Anualment dirigeix el cicle de conferències Calidoscòpia i, juntament amb Raül Garrigasait, el dels Divendres de pensament al Museu

Acte: Trobada amb Víctor Pérez sobre l’assaig De la nuesa

Dia: divendres 15 de desembre

Hora: 19 h

Lloc: saló de les Homilies d’Organyà de la biblioteca Carles Morató

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

El Bici Lab Andorra, nominat a Millor museu europeu 2024

Notícia següent

Més de 300 alumnes de l’Hospitalet participen en el Connecta Futur

Notícies relacionades