Els treballs d’Aigües de Manresa afectaran el trànsit al polígon Bufalvent

Es tracta d'obres de reparació urgents d'una avaria a la xarxa general d'aigua potable

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Durant els treballs d’Aigües de Manresa es tallarà el trànsit de vehicles dins de la rotonda entre els carrers Narcís Monturiol (a l’alçada del número 30 – 32) i la carretera del Pont de Vilomara (a l’alçada del número 209 – 211). També es tallarà l’accés al polígon pel carrer Narcís Monturiol des de la BV-1225, en direcció al carrer Miquel Servet.

Aigües de Manresa ha comunicat que, dins els treballs de reparació urgents d’una avaria a la xarxa general d’aigua potable a la cruïlla de la carretera del Pont de Vilomara, carrer de Narcís Monturiol i carrer Miquel Servet, al polígon industrial de Bufalvent, a partir de demà dimarts 6 de juny a les 9 h, les afectacions a la mobilitat seran les següents:

 

  • Es tallarà el trànsit de vehicles dins de la rotonda entre els carrers Narcís Monturiol (a l’alçada del número 30 – 32) i la carretera del Pont de Vilomara (a l’alçada del número 209 – 211). Es mantindrà la circulació dins la rotonda pels vehicles provinents de la carretera del Pont de Vilomara i del carrer Miquel Servet, però no pels vehicles provinents de carrer Narcís Monturiol.
  • Es tallarà el trànsit de vehicles de l’accés al Polígon Industrial de Bufalvent pel carrer Narcís Monturiol des de la BV-1225, en direcció al carrer Miquel Servet. Es mantindrà el sentit contrari de circulació.
  • L’accés i sortida de vehicles al lateral de la carretera del  Pont de Vilomara, entre els números del 199 al 211, es farà  des de la rotonda de la cruïlla amb el carrer Edison.