Tot a punt per a la 3a edició de la Setmana de l’Emprenedoria a Manresa i comarca

Tindrà lloc del 26 al 30 d’octubre i inclou una quinzena d’activitats en un format virtual

Tot és a punt per a la celebració de la 3a Setmana de l’Emprenedoria a Manresa i comarca, que se celebrarà del 26 al 30 d’octubre. Enguany, aquesta iniciativa promoguda pel Centre de Desenvolupament Empresarial (CEDEM) de l’Ajuntament de Manresa amb la col·laboració de diferents entitats i empreses del territori amb l’objectiu de reivindicar i promoure l’emprenedoria, adquireix un format virtual.

Donades les circumstàncies actuals de restriccions i limitacions en la concentració de persones en actes i esdeveniments públics, les accions del PROGRAMA –una quinzena- es realitzaran en línia mitjançant diverses plataformes tecnològiques.

Les propostes d’aquesta edició són versàtils, actuals  i molt pensades per donar resposta, especialment, a les noves necessitats d’emprenedors i empreses, sorgides en els darrers mesos fruit a causa de la pandèmia de la Covid-19. En aquest sentit, hi haurà formacions vinculades al món digital, al client, a la innovació, a la salut, a la productivitat, entre d’altres. L’objectiu serà proporcionar coneixements, oferir eines i instruments als emprenedors i a les empreses per tal que es puguin anticipar als canvis i adaptar-se a la nova situació actual i futura. Així, hi haurà debats, formacions, sessions informatives, tallers, conferències, masterclass, etc.

Cal destacar que algunes de les activitats, es podran seguir en directe des del canal de Twitter @CEDEMmanresa per ’arribar al màxim de públic possible. Des de l’organització es  convida als qui no segueixin habitualment les xarxes socials, que en aquesta ocasió ho facin per tal d’estar al dia de totes les novetats.

El gruix de les activitats  són promogudes des de l’Ajuntament de Manresa però, també  s’hi ha sumat els municipis de Sallent i Sant Joan de Vilatorrada i, entitats com UManresa, Pimec, GEST! I Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central.

Les activitats són gratuïtes però algunes cal fer una inscripció prèvia a través del  web del CEDEM (https://www.manresa.cat/cedem). Cal tenir en compte que  el programa d’activitats, pot veure’s alterat per les noves restriccions que puguin haver-hi a causa de l’evolució del Covid-19.

La programació arrenca dilluns 26, a  les 10 del matí,  amb la Conferència- taller  inaugural amb la presència de l’alcalde de Manresa, Marc Aloy i Guàrdia, i la regidora d’Ocupació, Emprenedoria i Coneixement, Cristina Cruz Mas, que donarà pas al primer acte titulat “Metamorfosis: una possible solució al nou paradigma”, conduït per Lluís Serra i amb la participació de 10 empreses del territori, amb l’objectiu de reflexionar conjuntament dels reptes que tenim al davant i de la capacitat de reacció i adaptació a aquests. La conferència-taller es podrà seguir en streaming en directe a través del canal Twitter @CEDEMmanresa.