La Generalitat activa la T-mobilitat a les línies del bus urbà de Manresa

Es tracta d’un nou sistema de validació del transport públic de l’àrea de Barcelona, que permet viatjar amb tecnologia sense contacte (targeta o mòbil) per tota la xarxa ferroviària de l’ATM de Barcelona

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) de Barcelona ha anunciat avui que aquesta setmana activarà la T-mobilitat a les línies del bus urbà de Manresa, que opera l’empresa Manresa Bus,  que ja té tota la flota de busos —inclosos els nous vehicles elèctrics— adaptada tecnològicament amb noves validadores per targetes sense contacte o per mòbils. A banda de les línies de Manresa Bus, la T-mobilitat també es desplega aquesta setmana a més de trenta línies de l’entorn de Manresa, el Bages i el Berguedà.

La T-mobilitat és un nou sistema de validació del transport públic de l’àrea de Barcelona, que permet viatjar amb tecnologia sense contacte (targeta o mòbil) per tota la xarxa ferroviària de l’ATM de Barcelona, a tota la xarxa de bus de l’àrea metropolitana de Barcelona i a pràcticament tots els serveis interurbans i urbans d’autobús de la província de Barcelona . Ofereix millores d’ús, d’atenció i d’informació, i arriba com un pas tecnològic cap a un sistema més intel·ligent i integrat.

Amb les incorporacions d’aquesta setmana, el desplegament de la T-mobilitat en la xarxa de bus de les 6 corones de l’ATM de Barcelona és de prop del 90%. Actualment, el nou sistema ja supera el mig milió de validacions en dia feiner.

Canals de venda dels títols

La venda de títols de l’ATM de Barcelona de totes les zones es porta a terme en els canals de comercialització oficial de la T-mobilitat:

-Les màquines d’autovenda dels operadors TMB, Ferrocarrils, Rodalies i TRAM.

-Els webs de T-mobilitatTMB FGC, en el cas de compra de la targeta.

-Les aplicacions T-mobilitatTMB App i FGC T-mobilitat.

Els punts d’atenció T-mobilitat habilitats de la xarxa de transport públic.