fbpx
Divendres, 1 de març de 2024
És notícia

El Solsonès reprèn la campanya de vacunació amb la tercera dosi

Avatar photo

El Centre Sanitari administrarà el vaccí a la sala Polivalent de Solsona de deu del matí a set del vespre

Dimecres vinent, dia 15 de desembre, el Centre Sanitari del Solsonès reprendrà la campanya de vaccinació oberta sense cita amb la tercera dosi contra la COVID a la Sala Polivalent de Solsona. El vaccí s’administrarà durant tot el dia, de deu del matí a set del vespre a les persones que tinguin un metge assignat a la comarca. 

Com en les ocasions anteriors, per a aquesta campanya per inocular la dosi de reforç no s’ha de demanar hora, i només cal acudir-hi amb la tarja sanitària. És una crida adreçada especialment a les persones de 60 anys i més, les que estan vacunades amb Janssen que no haguessin passat la malaltia abans i que faci tres mesos del vaccí i aquelles que no hagin iniciat la vacunació o completat la pauta.  

CASUÍSTIQUES PER TENIR EN COMPTE:

  • Interval que cal respectar des de la darrera dosi rebuda a la primovacunació (en cas de vacunació completa i infecció Covid actual, un cop el/la pacient es RECUPERI de la COVID i FINALITZI L’AÏLLAMENT):
  • Cal haver superat els sis mesos en la pauta de dues dosis de Moderna + Moderna o Pfizer + Pfizer o Astra + Pfizer o  Astra + Moderna.
  • Cal haver superat els tres mesos en la pauta de dues dosis Astra + Astra.
  • Cal haver superat els tres mesos en la pauta d’una dosi Janssen.
Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Salou elabora el nou Pla Local de Joventut 2021-2024

Notícia següent

FEDA estrena nou disseny dels seus webs

Notícies relacionades