El 40% de les llars solsonines disposen del material per a la recollida porta a porta

Els veïns amb mobilitat reduïda que ho sol·licitin rebran els cubells al domicili

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Des que la setmana passada van començar les sessions informatives i de repartiment de l’utillatge prèvies a la implantació de la recollida de residus porta a porta a Solsona, s’ha arribat a 1.700 llars, prop del 40 per cent del total. Es preveu que la majoria de veïns del municipi disposin de la informació i el material fins al darrer dia de sessions, l’últim dissabte d’aquest mes. Posteriorment, caldrà recollir els cubells a l’Oficina Ambiental, que s’ubicarà al número 31 del carrer de Llobera.

Per assistir a una de les sessions, tant si s’ha rebut la carta de l’Ajuntament com si no, cal inscriure’s a través d’un formulari en línia disponible al web municipal www.ajsolsona.cat, o bé trucant al telèfon 605958761. Una vegada es tanqui aquesta fase informativa prèvia al desplegament del porta a porta, el telèfon d’atenció ciutadana per a la resolució de dubtes serà el 672601313.

Les persones amb mobilitat reduïda que ho sol·licitin podran rebre el material al domicili durant la primera setmana de novembre. En aquest cas es pot contactar amb l’Oficina Ambiental al telèfon 672601313.

La recollida de residus porta a porta començarà a Solsona el 15 de novembre. Durant aquella setmana es retiraran els contenidors de la via pública. Amb aquest nou model de gestió de residus, la ciutat vol incrementar l’índex de reciclatge del 40% actual fins a més del 75%.