Solsona felicita la ciutadana centenària Conxita Cuadrench

Nascuda el 1922 al número 7 del carrer de Sant Miquel

Des de dissabte passat, primer d’octubre, Solsona té una nova ciutadana centenària, Conxita Cuadrench i Casserras, nascuda el 1922 al número 7 del carrer de Sant Miquel. Per celebrar-ho, l’alcaldessa, Judit Gisbert, va lliurar-li el mateix dia un diploma i un ram de flors enmig de la festa organitzada per la família de l’homenatjada.

Conxita Cuadrench, coneguda popularment com la tieta Conxita, va ser la darrera de cinc germans, es va casar amb Ramon Canal i va enviduar encara jove. Va regentar un negoci d’elaboració i distribució de begudes a Cal Canal, un establiment que hi havia hagut al carrer del Castell, i, en quedar-se vídua, va treballar a la botiga familiar Casa Bufau. Les circumstàncies vitals li han permès ser una dona independent i viatjada. Avui, la tieta Conxita viu acompanyada de familiars –té cinc nebots, set renebots i els seus fills, que la consideren com una besàvia– i bones amistats.

Properament és previst que el director dels Serveis Territorials del Departament de Drets Socials a Lleida, Joan Segura, visiti també la solsonina centenària per lliurar-li una medalla gravada amb el seu nom i l’any de naixement.