S’inaugura una exposició de quadres dels espais on es va rodar la pel·lícula ‘Plácido’ a la Plana de l’Om

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
Centre Històric de Manresa. Imatge pròpia

La mostra s’inaugura avui  dimecres a les 19 h i es podrà visitar fins el 4 de juliol

A partir d’avui dimecres i fins al 4 de juliol es podrà visitar a la sala d’exposicions de la Plana de l’Om de Manresa la mostra ‘Imatges dels espais ‘Plácido’, un total de 23 quadres que han pintat 21 pintors del Cercle Artístic de Manresa, en una activitat inclosa dins de la Setmana Plácido que es va celebrar a la ciutat entre el 17 i el 23 de maig passat.

Els quadres representen diferents espais de la ciutat on es van gravar escenes de ‘Plácido’, com ara la Via de Sant Ignasi, la Plaça de Sant Domènec, l’estació de la RENFE… i estan realitzats en tècniques diverses: des de l’aquarel·la, al collage, carbonet o ceres.

L’exposició es pot visitar de dimarts a diumenge entre les 17.30 h i les 20.30 h. La inauguració de l’exposició tindrà lloc davui a les 19 h.

Mural ‘Plácido’

Per altra banda dilluns passat operaris de manteniment de l’Ajuntament de Manresa van penjar el Mural del cartell de ‘Plácido’ a la paret dels lavabos de Sant Domènec, un dels escenaris del rodatge de la pel·lícula, pintat col·lectivament el 23 de maig per més de 300 persones al pati del Kursaal.