Salvador Alapont dona un saxo a l’Ajuntament de Manresa per l’alumnat del Conservatori de Música

Salvador Alapont ja havia fet diverses donacions d’instruments musical

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’alcalde de Manresa, Marc Aloy Guàrdia, i Salvador Alapont i Masats, han signat  un conveni pel qual aquest últim fa una donació a l’Ajuntament de la ciutat d’un Saxo Temor model Yamaha YTS-280 de la seva propietat per ampliar el banc d’instruments musicals de què disposa l’Ajuntament de Manresa al Conservatori Municipal  de Música.

L’acte de signatura ha comptat també amb l’assistència del regidor d’Ensenyament i Universitat de l’Ajuntament de Manresa, Josep Gili Prat, i la directora del Conservatori Municipal  de Música, Carme Botifoll Mas.

L’alcalde, en nom de l’Ajuntament de Manresa, ha agraït al senyor Salvador Alapont la seva generositat cap a la ciutat i el seu gest que permet ampliar el fons instrumental del Conservatori Municipal de Música de Manresa i beneficiar al seu alumnat.

Aquesta donació se suma a altres donacions de material i instruments musicals de Salvador Alapont. El novembre de l’any 2019, coincidint amb la festa de Santa Cecília, patrona de la música,  es va descobrir una placa al seu nom a les instal·lacions del Conservatori Municipal de Música de Manresa en agraïment a la col·laboració històrica amb aquest centre d’ensenyament musical.