Reservat més del 70% de l’espai expositiu a l’ExpoBages

La fira multisectorial de referència a la Catalunya Central se celebrarà el cap de setmana del 21 i 22 de maig als carrers del centre de Manresa

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

Més d’una setantena d’expositors ja han reservat l’espai per participar a l’ExpoBages, la fira multisectorial de referència a la Catalunya Central, que tindrà lloc al centre de Manresa durant els dies 21 i 22 de maig, després de dos anys d’aturada a causa de la Covid-19. En total, l’ExpoBages té espai per a 100 expositors. Aquells que hi desitgin participar poden trobar tota la informació a www.firamanresa.cat/expobages.

Amb aquests números, la comissió organitzadora —formada per l’Ajuntament de Manresa, la Cambra de Comerç de Manresa, la Unió de Botiguers de Manresa i altres representants de sectors econòmics— encara la que serà la 40 edició amb molt optimisme. Tal com ja es va explicar el gener, una de les novetats principals és la incorporació d’unes jornades professionals, que estaran centrades en l’àmbit tecnològic aplicat a la indústria de la ciutat i de la comarca. I Sant Fruitós de Bages serà aquest any el municipi convidat. Comptarà amb un espai propi i participatiu, on podrà donar a conèixer el municipi, tal com ja va fer Sant Joan de Vilatorrada en l’edició anterior. Entre les activitats que organitzarà, ja s’ha confirmat que els visitants podran degustar una  paella d’arròs, plat tradicional de la localitat.

Durant aquests dos darrers mesos, la comissió ha continuat centrant els seus esforços en dinamitzar la fira, amb propostes per fer-la més atractiva. En aquesta línia, ja es pot anunciar que es faran diverses activitats infantils, com atraccions de petit format, que se situaran a la plaça Simeó Selga, jocs de fusta al llarg del tercer tram del passeig Pere III i un circuit de karts elèctrics a la plaça Crist Rei.

La fira tornarà a ocupar els principals carrers del centre de Manresa, que s’amplien respecte d’edicions passades, incorporant també el tercer tram del Passeig Pere III. Així, els carrers destinats a l’ExpoBages seran la plaça Sant Domènec, el primer tram del Passeig, la plaça Crist Rei, el segon tram del Passeig, la plaça Espanya i també el tercer tram del Passeig.

ExpoBages, el gran aparador de la Catalunya Central

L’ExpoBages és una fira multisectorial de referència al territori, però també un gran esdeveniment popular que omple els carrers de Manresa d’activitat durant tot un cap de setmana.

La fira s’estén pels principals carrers del centre de Manresa i combina l’oferta pròpia d’una fira multisectorial amb parades d’artesans i comerç obert durant tot el cap de setmana. Una gran diversitat de propostes que permet al públic tocar, tastar i conèixer en primera persona una infinitat de productes i serveis.

ExpoBages està organitzada per l’Ajuntament de Manresa i la Fundació Turisme i Fires de Manresa. Hi col·labora la Unió de Botiguers i Comerciants, amb la participació de la Generalitat de Catalunya, La Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç de Manresa.