Primer taller de sexualitat dirigit a persones trans, intersex i no binàries del Bages

L’activitat, que porta per títol ‘Reapropiant-nos dels nostres cossos: taller de sexualitat per a persones trans, intersex i no binàries’, s’emmarca dins de ‘l’Octubre trans’

El pròxim dijous 22 d’octubre (de 17.30 a 19.30 h) es realitzarà el primer taller de sexualitat dirigit a persones trans, intersex i no binàries del Bages. Aquest taller, promogut des del SAI LGTBI de Manresa i el SAI LGTBI del Bages, es portarà a terme a la sala polivalent ubicada al carrer de la Canal núm. 6 de Manresa i e starà coordinat per Teo Valls i Teo Pardo, activistes pels drets de les persones trans i professionals entorn de la diversitat sexual i de gènere, especialitzats en sexualitat.

El taller parteix de la idea que la sexualitat és al mateix temps un dispositiu de poder i regulació dels cossos i un àmbit de resistència a l’ordre establert. A les persones que se’ls ha dit que els seus cossos estaven ‘malament’, se’ls ha expropiat de la possibilitat d’explorar-los, gaudir-los, compartir-los amb altres. En aquest taller es pretenen compartir marcs (maneres d’entendre els nostres cossos) i estratègies (com explicar, com demanar, com negociar…) per guanyar autonomia i autoconfiança en l’exploració (amb una mateixa o compartida) dels cossos i les sexualitats.

Els objectius consisteixen a generar un espai de confiança on poder parlar de sexualitat, un tema que tradicionalment ha estat negat a les persones amb identitats i cossos no normatius. Explorar la sexualitat i el desig com a àmbits que poden ajudar a generar autonomia a les persones amb corporalitats no normatives, compartir estratègies que  les puguin fer sentir més segures a l’hora de parlar, de negociar pràctiques, de lligar, etc.

Per inscriure’s al taller o demanar més informació, podeu fer-ho a través dl correu electrònic sai@ajmanresa.cat o del telèfon 938752310.