L’Octubre Solidari 2022 d’Igualada dona el tret de sortida

Les activitats d’aquest any s’iniciaran amb la tradicional Mostra d’Entitats

La programació de l’Octubre Solidari 2022 d’Igualada, comprèn un recull d’activitats concentrades en un mes i mig i promogudes per les diferents entitats que integren la Comissió Igualada Solidària. Les activitats d’aquest any s’iniciaran amb la tradicional Mostra d’Entitats, a la plaça de Cal Font el dia 1 d’octubre a la tarda, on es podran conèixer les persones que hi ha darrere les entitats d’Igualada Solidària, els projectes que duen a terme i participar als tallers, jocs i tastos que oferiran.

Dins dels actes de l’Octubre Solidari s’han programat diverses exposicions, obres de teatre, cinema, presentacions de llibres, xerrades i un sopar de tapes solidari, que és una de les novetats de l’edició d’aquest any.

10a Mostra d’Entitats Solidàries

Aquest dissabte 1 d’octubre, de 18 h a 21 h a la Plaça de Cal Font (entre carrer de l’Aurora i carrer del Clos), compartint espai amb el Mercat de Lletres, es durà a terme la desena edició de la Mostra d’Entitats Solidàries. 15 de les 20 entitats actives a Igualada Solidària seran a la Mostra del proper dissabte. Cadascuna tindrà el seu espai des d’on donaran a conèixer les seves activitats i projectes.

Algunes d’elles també organitzen activitats paral·leles com ara: degustacions, tallers de llavors, tallers de tatuatges amb henna, tallers de pintura, i també diversos jocs del món amb què poder passar una divertida estona.