Les obres obligaran al tall del trànsit per la plaça Hospital de Manresa

El pròxim dimarts arrenca una nova fase dels treballs de millora i ampliació de la urbanització del carrer de Sant Andreu

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’Ajuntament de Manresa ha informat que el pròxim dimarts, 6 de juny, arrenca una nova fase  dels treballs Projecte de millora i ampliació de la urbanització del carrer de Sant Andreu. L’actuació tindrà lloc a la plaça Hospital, entre el carrer Sant Andreu i el carrer Hospital.

Amb motiu d’aquests treballs es tallarà el trànsit de vehicles del carrer Hospital i la plaça Hospital, entre el carrer Sant Salvador i el carrer Sant Andreu (aquest carrer es manté tallat fins a la plaça dels Drets). Es mantindrà obert l’accés al moll de càrrega de l’Hospital Sant Andreu situat al carrer Hospital.

Durant l’actuació l’accés al carrer Remei de Dalt i la plaça Hospital (accés a Hospital, Residència, Centre de Dia i CAP Sant Andreu) es farà pel carrer Reparadores (invertit de sentit) des del carrer Mossèn Jacint Verdaguer. La sortida de vehicles es realitzarà pel carrer Remei de Dalt en direcció a la plaça Remei. El tram del carrer Remei de Dalt entre el carrer Reparadores i el carrer Hospital es regularà en ‘cul-de-sac’.

 

Les diferents àrees de recollida de residus d’aquest entorn canviaran d’ubicació i s’hi situaran en els espais següents:

  • Àrea de recollida de residus de la plaça Hospital, 2 (rebuig, orgànica, envasos, paper i vidre) es traslladarà provisionalment a la plaça Cots, 2 (vorera oposada).
  • Àrea de recollida de residus del carrer Remei de Dalt, 4 -6  (rebuig, orgànica) es traslladarà provisionalment al carrer Sant Salvador, 21-23 (vorera oposada).
  • Àrees de recollida de residus del carrer Remei de Dalt, 28 i 40  (rebuig, orgànica) es traslladaran provisionalment al carrer Mossèn Jacint Verdaguer, 2- 4.