fbpx
Diumenge, 3 de març de 2024
És notícia

Noves propostes formatives digitals als centres cívics de Manresa

Avatar photo

Les inscripcions al programa “Formació nivell iniciació: com treure partit del mòbil i d’internet” estaran obertes fins al 26 d'abril

cartell formació

Amb l’objectiu de continuar oferint una programació de propostes formatives d’iniciació a la informàtica i per aprendre les funcions bàsiques dels dispositius mòbils que han de portar les mateixes persones participants, l’Ajuntament de Manresa manté obert, fins al 26 d’abril vinent, el període d’inscripció a l’activitat Formació nivell iniciació: com treure partit del mòbil i d’internet.

Les propostes, de 8 sessions de durada i un total de 12 hores cadascuna, vol donar autonomia a les persones participants per fer gestions formals des d’internet o per a usos personals, creatius i/o lúdics. Vol  donar resposta a dubtes com: Com em puc fer una adreça de correu electrònic? Com puc enviar un correu electrònic? Com hi puc adjuntar fitxers? Com puc fer cerques a internet? Com puc baixar una aplicació al mòbil? Com participar en una videoconferència?

Al Casal Escodines les vuit següents sessions es faran els dimecres, del 3 de maig al 21 de juny, de 17 a 18.30 h al Centre Cívic Selves i Carner i les mateixes dates i en horari de matí, de 10 a 11.30 h al Casal de les Escodines.

Les inscripcions es poden fer presencialment o telefònicament al:

  • Casal de les Escodines: C/ St. Bartomeu, 50; Tel. 938725454, de dilluns a divendres de 9 a 14 h i de 16 a 20.30 h i dissabtes de 16 a 20.30 h.
  • Centre Cívic Selves i Carner: C/ Bernat Oller, 14-16; Tel. 938727477, de dilluns a divendres de 16 a 21 h.

Les persones que ja hagin realitzat la formació no s’hi podran tornar a inscriure.

 

El Cor de Dones i l’Espai Creatiu de Dansa,  al Casal de les Escodines

D’altra banda, els grups anuals gratuïts de l’Espai Creatiu de Dansa i el Cor de Dones al Casal de les Escodines funcionen amb una vintena de persones participants cadascun. Si alguna persona hi està interessada pot dirigir-se al Casal de les Escodines i inscriure’s en llista d’espera. Se l’avisarà quan hi hagi alguna baixa.

El Cor Dones, una coral on crear vincles entre dones d’orígens, realitats i edats diverses en la qual no es requereixen coneixements previs de música o cant coral, es troba els dilluns, de 9.30 a 11.30 h. El dinamitza Maria Ribot, cantant i membre del grup de pop independent “Jo Jet i Maria Ribot”. L’organitza conjuntament la Regidoria de Cultura i la Regidoria de Feminismes i LGTBI.

L’Espai Creatiu de Dansa, funciona els dimarts, de 10 a 12 h i el condueixen les ballarines, coreògrafes i docents Maria Ribera Salvador i Nàdia Pesarrodona i Rovira. S’hi realitzen exercicis amb el cos per conèixer el grup, l’espai i reconèixer-se; jocs amb el  ritme, el moviment, la plàstica corporal, la composició i  s’hi experimenta la capacitat creativa grupal.

Finalment, l’Espai Creatiu d’Escriptura, es fa quinzenalment d’octubre a juny, els dijous a les tardes al Centre Cívic Selves i Carner. Hi ha dos grups en funcionament, amb una participació d’una desena de persones a cadascun d’ells. Actualment totes les places estan ocupades.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Estudien repetir el simulacre d’alerta química, després del fiasco de dimecres

Notícia següent

Sant Pere de Ribes rep la visita de 3 defensores dels Drets Humans

Notícies relacionades