Nou curs de formació sobre reciclatge i sostenibilitat al TAC a Igualada

Aquesta formació busca conscienciar sobre la importància de reduir els residus i separar-los correctamen

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Segueixen els tallers de recollida selectiva i sensibilització sobre la importància  de reduir els residus i separar-los correctament que organitza el departament  de Sostenibilitat de l’Ajuntament a diferents col·lectius. Aquest cop ha estat el  torn dels treballadors i treballadores del TAC Taller Àuria que durant dos dies  han après de la mà de les informadores ambientals. 

Concretament, ha estat el dilluns 15 i 22 de maig, dues sessions de formació  per a resoldre dubtes sobre el reciclatge domèstic i contribuir en el foment de  les bones pràctiques en aquest sentit. L’objectiu era informar sobre la recollida  porta a porta i sensibilitzar sobre la importància de reduir els residus i separar los correctament incidint en els impactes ambientals associats a un consum  desmesurat de recursos. 

Aquesta formació busca conscienciar sobre la importància de reduir els residus  i separar-los correctament incidint en els impactes ambientals associats a un  consum desmesurat de recursos i també per fomentar el reciclatge domèstic.  S’explica també el funcionament del Porta a Porta comercial per tal de conèixer  millor el funcionament d’aquest sistema de recollida; saber com fer-ho, horaris,  com s’han de lliurar els residus, … 

 

El regidor de Sostenibilitat, Miquel Vives, ha fet molt bona valoració d’aquests  tallers formatius i de sensibilització que s’estan duent a terme i ha explicat que  “estan programats per ser impartits entre diferents centres i dirigits a diferents  tipus de perfils”. De fet, fa unes setmanes es van impartir entre les  treballadores de la residència Pare Vilaseca i també es va fer a la gent gran de  les residències ViuB. Vives està convençut que la informació i formació és  fonamental i que per tant, seguiran en aquesta línia per combatre el canvi  climàtic i protegir el medi ambient.