Divendres, 14 de juny de 2024
És notícia

Dissabte 1 d’abril s’inaugura el nou camp de gespa de Fàtima

Avatar photo

S’ha millorat aquest equipament esportiu que dona servei al barri i que permetrà la pràctica de futbol i Rugby amb més qualitat i comoditat

L’alcalde d’Igualada, Marc Castells, acompanyat de la regidora d’Esports, Patrícia Illa i de l’entrenador del Club de Futbol Fàtima, Francisco Macanaz, han presentat aquest dimecres l’acte inaugural del nou camp de gespa del barri de Fàtima que es realitzarà el pròxim dissabte 1 d’abril.

Marc Castells ha recordat que “aquest renovat equipament dona resposta a la demanda del club del barri i amplia els espais on practicar esport amb qualitat i comoditat”.

L’esport ha remarcat l’alcalde “és la millora eina de cohesió social que tenim, millora la nostra salut i la nostra qualitat de vida”.

Castells ha recordat que el nou camp de gespa i la millora de l’entorn d’aquest equipament permetran practicar futbol i altres disciplines, com el rugbi a tots els igualadins amb millors condicions i repercutint positivament en la competitivitat dels clubs esportius. Abans de cedir la paraula a l’entrenador del F.C. Fàtima Castells ha valorat la important obra que s’ha realitzat per tal que aquest camp sigui una realitat “una obra de grans dimensions que ha permès primer de tot estabilitzar el terreny on s’ubicava el camp i que s’ha assegurat amb un entramat de pilones”. Ara ja s’hi ha col·locat la gespa i s’ha reordenat l’entorn.

En la mateixa línia, Macanaz, ha agraït a l’ajuntament i als membres del club l’esforç que han fet per tal que “aquest camp de gespa sigui una realitat, sumant-hi la feina de tots els ex jugadors i els membres de les anteriors juntes que han cregut en aquest projecte que serà molt important pel barri i pel conjunt d’Igualada”.

Els actes de la inauguració s’iniciaran el dissabte 1 d’abril a les 12h amb la presentació dels equips del Fàtima de la temporada 23/24. Seguirà l’acte inaugural a les 12.30 i un Campionat Social de Penals que es farà a les 13.00. A la tarda es farà un partit de veterans.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

PS SDP + té la intenció de crear un Pla de nacional de mobilitat segur i sostenible

Notícia següent

VIII ‘Calafell Family Weekend’, un divertit cap de setmana en família

Notícies relacionades