El primer diàleg artístic del cicle Quinze Vint-i-dos exhaureix localitats

El pròxim dissabte 17 d’abril tindrà lloc el segon espectacle d’improvisació del cicle, “Entre friccions i evolucions”, amb Anaïs Vila, Pino Steiner i Xavier Palomino a l’Espai Manresa 1522

Aquest passat dissabte va tenir lloc el primer diàleg artístic de la quarta edició del cicle Quinze Vint-i-dos amb la creació en directe de l’espectacle “Presències”. La percussió amb instruments i amb el mateix cos, la dansa clàssica i la dansa urbana es van fusionar per interpretar alguns dels valors que fonamenten el projecte Manresa 2022, com ara la presència, la consciència d’un mateix i la disponibilitat al canvi.

L’aforament de l’Espai Manresa 1522, adaptat a les mesures que estableix el Procicat en actes culturals amb públic en museus i sales d’exposicions, arxius i biblioteques, es va omplir per veure com el percussionista Santi Serratosa i les ballarines Júlia Isanta i Laura Isanta dialogaven en directe, tot improvisant un espectacle i donant lloc a una creació de petit format única i irrepetible. Les quaranta entrades per a veure aquest espectacle ja s’havien esgotat dies abans.

El pròxim dissabte 17 d’abril tindrà lloc el segon i últim diàleg de la 4ta edició del Quinze Vint-i-dos, un espectacle al voltant de la transformació també creat en directe i davant del públic, on es combinarà la música d’autor i el teatre físic i corporal de la mà de la cantautora de Santpedor Anaïs Vila i els actors Pino Steiner i Xavier Palomino, membres de la reconeguda companyia barcelonina Moveo.

Les entrades per a l’espectacle “Entre friccions i evolucions” es poden comprar en línia als webs manresa2022.cat i manresaturisme.cat i, també, a l’Oficina de Turisme de Manresa en el seu horari habitual. El preu de les entrades és de 7 euros.