Dilluns, 15 d'abril de 2024
És notícia

El dia 1 de març s’obre el període de sol·licituds de les parades de Sant Jordi a Manresa

Avatar photo
La prioritat per triar lloc d’ubicació, vindrà marcada per l’ordre en la presentació de la sol·licitud

L’alcalde de Manresa, Marc Aloy Guàrdia, ha editat un ban on s’estableixen les condicions per a la instal·lació de parades de roses i llibres a la via pública per a la diada de Sant Jordi, el pròxim 23 d’abril. L’Ajuntament de Manresa inicia a partir d’aquest divend res 1 de març, la recollida de sol·licituds.

Segons el ban, els establiments destinats a la venda de llibres i flors, es podran col·locar davant mateix del seu establiment, o bé en el lloc pel qual disposin expressament d’autorització municipal. En el cas de les floristeries, la superfície màxima de les parades serà de 4 metres.

Les entitats, associacions, escoles, agrupacions i altres col·lectius, les quals han de desenvolupar la seva activitat a Manresa i tenir-hi el domicili social, es podran col·locar en el lloc que indiqui l’autorització municipal. En aquest cas, es permetrà la venda de roses, llibres i material divulgatiu, sempre que estigui relacionat amb temes propis de les entitats i/o associacions respectives.

Les parades a les quals es refereix el punt anterior, no es podran situar davant de floristeries en el cas que venguin roses, ni davant de llibreries en cas que efectuïn la venda de llibres.

Els establiments que no tinguin llicència d’activitat expressa de floristeria o llibreria, no podran vendre ni flors ni llibres i únicament podran vendre productes pels quals tinguin llicència d’activitat i que tinguin relació directa amb la Diada (per exemple: galetes en forma de rosa, clips, ornaments, etc.). En aquest cas, a més, únicament es podran situar davant del seu establiment i la parada tindrà una superfície màxima de 4 metres.

Les sol·licituds es tramitaran telemàticament a partir de l’1 de març a través d’aquest enllaç. Les persones físiques, que no puguin formular la sol·licitud de forma telemàtica, la podran tramitar de forma presencial a les oficines de la Policia Local (carrer del  Bruc, 33), en horari de 9 a 13 h (de dilluns a divendres).

La targeta acreditativa de l’autorització es lliurarà per correu electrònic i en el mateix moment de formular i tramitar la sol·licitud quan, excepcionalment, una persona física la faci personalment. Aquesta targeta s’haurà de col·locar en un lloc visible de la parada.

Les parades que s’ubiquin a la plaça de Sant Domènec, hauran de respectar els espais lliures de pas que es marquen en el plànol publicat a la web municipal.

Les parades que s’ubiquin al Passeig de Pere III (en el tram comprès entre la Muralla de Sant Domènec i la plaça Neus Català i Pallejà) hauran de respectar i no situar-se en l’espai marcat en el plànol publicat a la web municipal.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Lucila Pascua i Joan Creus apadrinaran la Gala de l’Esport de Ripollet

Notícia següent

Els pagesos bloquegen l’A-2 i l’AP-2 a Ponent

Notícies relacionades