Manresa realitza treballs d’asfaltat a trams de l’avinguda de les Bases i carrers Pare Clotet i Caputxins

Tindran lloc aquest dimarts, dimecres i dijous, en horari nocturn. Les actuacions formen part del Pla de Millora de l’Espai Públic 2021.

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

La Secció de Projectes d’Espai Públic de l’Ajuntament de Manresa ha informat que aquesta setmana continuen les actuacions de millores de calçades incloses dins el Pla de l’Espai Públic 2021. Els treballs –que es faran en horari nocturn- tindran lloc a l’avinguda Bases de Manresa, entre plaça B ages i carrer Font del Gat;  i carrer Pare Clotet, entre carrer Sant Antoni Maria Claret i carretera de Vic; i carrer Caputxins, entre el carrer Sant Benet i l’accés a la Clínica Sant Josep

La programació i incidències de trànsit previstes són les següents:

Dimarts 20 de juliol de 21 h a 5 h

  • Avinguda Bases de Manresa, entre plaça Bages i carrer Font del Gat

–          Es tallarà el sentit de circulació de plaça Bages a carrer Font del Gat, mantenint la circulació en sentit contrari. S’afectarà la cruïlla amb carrer Flor de Lis.

–          L’accés de veïns i autoritzats a carrer Flor de Lis es realitzarà des dels carrers Font del Gat i Mossèn Serapi Farré.

–          Es mantindrà el pas dels servei BUS MANRESA regulat en pas alternatiu amb personal d’obra. Consultar afectacions i parades provisionals a www.manresabus.com

–          L’accés a guals del tram afectat per l’asfaltat es realitzarà sempre que l’estat dels treballs així ho permeti.

–          La nit de dimecres 21 es realitzaran els treballs de senyalització horitzontal.

–          És previst que les afectacions en aquest vial durin 2 nits (1 nit d’asfalt i 1 nit de pintura)

Dimecres 21 de juliol de 21 h a 5 h

  • Carrer Pare Clotet, entre carrer Sant Antoni Maria Claret i la carretera de Vic

–          Es tallarà el trànsit de vehicles del carrer Pare Clotet entre el carrer Sant Antoni Maria Claret i la Ctra. de Vic, sense afectar a les interseccions.

–          Al carrer Sant Antoni Maria Claret, es tallarà el sentit de circulació de carretera de  Santpedor a carrer Pare Clotet.

–          La Línia 8 Perimetral – Estacions del servei BUS MANRESA modificaran el seu recorregut. Consultar afectacions i parades provisionals a www.manresabus.com

–           L’accés a guals del tram afectat per l’asfaltat es realitzarà sempre que l’estat dels treballs així ho permeti.

–          La nit de dijous 21 es realitzaran els treballs de senyalització horitzontal.

–          És previst que les afectacions en aquest vial durin 2 nits (1 nit d’asfalt i 1 nit de pintura).

Dijous 22 de juliol de 21 h a 5 h

  • Carrer Caputxins, entre el carrer Sant Benet i l’accés a la Clínica Sant Josep

–         Es tallarà el trànsit de vehicles del carrer Caputxins entre el carrer Sant Benet i l’accés a la Clínica Sant Josep, afectant a la cruïlla amb carrer Saleses.

–         S’invertirà el sentit de circulació del carrer Era Huguet per permetre l’accés de veïns als carrers Era Huguet, Saleses i passatge Puig.

–         L’accés de vehicles a la Clínica Sant Josep per a Urgències, es realitzarà pels carrers Escodines i Sant Bartomeu (s’habilitarà el pas pel sistema de control d’accés de Plaça Sant Ignasi).

–         La nit de divendres 22 es realitzaran els treballs de senyalització horitzontal.

–         És previst que les afectacions en aquest vial durin 2 nit (1 nit d’asfalt i 1 nit de pintura)