Dimecres, 24 de juliol de 2024
És notícia

Manresa programa un tractament fitosanitari als plàtans del Passeig Pere III i la plaça Espanya

Avatar photo

Es farà la nit de dimarts 18 a dimecres 19 de juliol. L’actuació per combatre el tigre del plàtan i el pugó es completa amb el tractament a les espècies d’albízies i alzines dels carrers Casanova, Canonge Mulet, Ignasi Balcells, Sant Francesc i plaça Icària.

L’Ajuntament de Manresa farà la nit de dimarts a dimecres, 18 i 19 de juliol, de les 12 de la nit a les 5 de la matinada, aproximadament, un tractament fitosanitari a 318 arbres de diferents punts de la ciutat per combatre les plagues del  tigre del plàtan (Corythucca ciliata) la psil·la i el pugó. Les espècies tractades són plàtans, albízies i alzines.

Les zones on s’ha programat el tractament són el Passeig Pere III i la plaça Espanya (273 plàtans), el carrer Casanova (12 albízies), el carrer Canonge Mulet (5 albízies), el carrer Ignasi Balcells (15 albízies), el carrer Sant Francesc (10 albízies) i la plaça Icària (3 alzines).

Aquest tractament és una mesura necessària per a la salut dels arbres i permet combatre les plagues que actualment pateixen. L’actuació es fa amb un equip atomitzador per arribar a qualsevol part de l’arbre i es realitza en horari nocturn per evitar molèsties als veïns. Durant l’aplicació, cal evitar la presència de personal aliè als treballs sense l’equip de protecció i retirar de la zona els animals domèstics.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ten + ten =

Notícia anterior

L’Ajuntament de Tarragona implanta un nou protocol d’episodis de calor 

Notícia següent

Activada l’alerta del pla Procicat per calor molt intensa per aquest dimarts

Notícies relacionades