Dijous, 30 de maig de 2024
És notícia

Manresa obre les inscripcions per participar en la Fira de l’Ascensió 2023

Avatar photo

Una de les novetats d’enguany és que la Unió de Botiguers i Comerciants de Manresa serà l’organitzadora de les activitats de dinamització i la gestió de les parades de venda no sedentària

Ja ha començat el període d’inscripcions per participar en la Fira de l’Ascensió 2023 de Manresa. Les persones interessades a participar-hi tenen fins a l’11 d’abril per fer-ho.

 

Una de les novetats d’enguany és que la Unió de Botiguers i Comerciants de Manresa (UBIC) serà l’organitzadora de les activitats de dinamització i la gestió de les parades de venda no sedentària, ubicades al Passeig els dies 26, 27 i 28 de maig.

 

Per inscripcions cal enviar un correu electrònic a [email protected]. Podreu trobar més informació a la seva pàgina web www.manresaméscomerç.cat.

 

Altrament, l’organització i gestió de les atraccions de fira i les parades alimentàries situades al polígon dels Trullols continuarà anant a càrrec de l’Ajuntament de Manresa. Aquestes atraccions de fira i parades s’instal·laran els caps de setmana del 19, 20 i 21 de maig i el 26, 27 i 28 de maig. Les inscripcions per a les atraccions de fira es poden fer telemàticament en aquest enllaç.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Cambrils acull la primera exposició col·lectiva relacionada amb la posidònia

Notícia següent

Amposta signa els convenis del 2023 amb set entitats socials

Notícies relacionades