Manresa obre les inscripcions per participar en la Fira de l’Ascensió 2023

Una de les novetats d’enguany és que la Unió de Botiguers i Comerciants de Manresa serà l’organitzadora de les activitats de dinamització i la gestió de les parades de venda no sedentària

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Ja ha començat el període d’inscripcions per participar en la Fira de l’Ascensió 2023 de Manresa. Les persones interessades a participar-hi tenen fins a l’11 d’abril per fer-ho.

 

Una de les novetats d’enguany és que la Unió de Botiguers i Comerciants de Manresa (UBIC) serà l’organitzadora de les activitats de dinamització i la gestió de les parades de venda no sedentària, ubicades al Passeig els dies 26, 27 i 28 de maig.

 

Per inscripcions cal enviar un correu electrònic a ubicmanresa@ubicmanresa.com. Podreu trobar més informació a la seva pàgina web www.manresaméscomerç.cat.

 

Altrament, l’organització i gestió de les atraccions de fira i les parades alimentàries situades al polígon dels Trullols continuarà anant a càrrec de l’Ajuntament de Manresa. Aquestes atraccions de fira i parades s’instal·laran els caps de setmana del 19, 20 i 21 de maig i el 26, 27 i 28 de maig. Les inscripcions per a les atraccions de fira es poden fer telemàticament en aquest enllaç.