Manresa obre la convocatòria per al 21è Premi Joaquim Amat-Piniella

Les candidatures d’obres es poden presentar fins al 10 de juny

L’Ajuntament de Manresa, conjuntament amb Òmnium Bages-Moianès, han obert la convocatòria per al 21è Premi Joaquim Amat-Piniella, un premi que té com a objectiu reconèixer públicament una obra narrativa, novel·la o llibre de memòries, que reflecteixi una preocupació social envers el món contemporani.

Es premiarà la que, entre les publicades en llengua catalana durant la temporada anterior, s’adeqüi als requisits temàtics i lingüístics esmentats i es consideri la més reeixida tant des del punt de vista literari com del vessant social i històric. Poden optar a aquesta convocatòria persones, a títol individual o col·lectiu, sense tenir en compte cap mena de condicionat (límit d’edat, nacionalitat, etc.).

La dotació del premi és de 2.000 euros per a l’obra guanyadora. Les obres es poden presentar fins al 10 de juny a la regidoria de Cultura, al Passeig de Pere III, 27, de Manresa. L’Ajuntament de Manresa publicarà al seu web el llistat d’obres admeses el mes d’octubre de 2021.

 El jurat d’enguany estarà format per Llorenç Capdevila (escriptor), Montserrat Caus (bibliotecària de la Biblioteca del Casino), Jordi Estrada (escriptor), Toni Mata (periodista de Regió7), Genís Sinca (escriptor i periodista) i Anna Vilajosana, periodista i presidenta d’Òmnium Bages-Moianès.