Manresa inicia els treballs de millora del parc infantil Selves i Carner

L’actuació té un pressupost de 75.286 euros i consisteix en la restitució del paviment de sauló, la plantació d’arbrat, la renovació de la xarxa de reg, la substitució de bancs, la instal·lació d’un nou element de joc i una font.

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’Ajuntament de Manresa ha iniciat els treballs de millora del parc infantil situat al carrer Bernat Oller, anomenat Selves i Carner. L’actuació consisteix en la restitució del paviment de sauló, la plantació de nous arbres i la renovació de la xarxa de reg. Pel que fa al mobiliari, s’instal·larà un nou element de joc, se substituiran els bancs i es col ·locarà una font.

L’actuació es farà en un espai de 902 m2, té un pressupost de 75.285,84 euros i una durada d’obres prevista de quatre setmanes. Aquesta actuació forma part del Pla de Millora de l’Espai Públic 2020 que destina a parcs infantils un pressupost global de 200.000 euros.

Els treballs en aquest parc infantil del Selves i Carner se suma a la creació a la nova àrea de joc infantil al carrer Joan Fuster, l’ampliació de l’oferta de jocs a l’àrea Abat Oliba i les actuacions de manteniment (repassos de pintura, paviment i substitució de peces malmeses) realitzades durant les darreres setmanes a 24 dels 62 parcs infantils de la ciutat. Restarà pendent una actuació prevista abans d’acabar l’any per renovar el parc del carrer Carrasco i Formiguera, que té un pressupost de 85.000 euros.

Així mateix, ja estan en marxa els tràmits d’actuacions als parcs infantils incloses al Pla de Millora de l’Espai Públic 2021, que preveu destinar 120.000 euros per a noves millores. La part més important d’aquest pressupost -89.818 euros- s’adreçarà a la renovació del parc infantil de Santa Clara, un projecte que està en procés de contractació. La resta del pressupost es destinarà a millores de manteniment a diferents parcs de la ciutat –fins a 63 parcs en total- i que és previst que s’iniciïn les properes setmanes.