Dissabte, 20 de juliol de 2024
És notícia

L’Ajuntament de Manresa homenatja Carme Boix Bernat pel seu centenari

Avatar photo

L’homenatge es va celebrar a la plaça Major –on Carme Boix va residir durant uns setanta anys- en un acte molt emotiu

L’alcalde de Manresa, Marc Aloy Guàrdia, va homenatjar ahir a la tarda Carme Boix Bernat, nascuda el 14 de febrer de 1923, a Montsó (Osca), per lliurar-li un obsequi i un ram de flors en nom del consistori per commemorar el seu centenari.

L’homenatge es va celebrar a la plaça Major –on Carme Boix va residir durant uns setanta anys- en un acte molt emotiu, preparat per la seva família, que va consistir en un berenar i una ballada de sardanes, amenitzada per la Cobla la Principal d’Olot, que va aplegar desenes de persones, entre familiars, veïns i amics, que la van voler felicitar i mostrar el seu afecte pels seus cent anys.

Filla d’Antoni Boix Bamala i d’Agustina Bernat Llanas. Amb només quinze dies va arribar a Manresa amb els seus pares i amb el seu germà gran Agustí. Es van instal·lar a la porteria de l’edifici de cal Sitges del passeig de Pere III de Manresa. I al cap de 5 anys la família es traslladà al número 15 de la plaça Major de Manresa, on va viure fins a l’any 1997. Actualment, conviu amb la seva germana Dolors al carrer del Bruc, i tenen cura d’ella els seus 7 nebots, les seves respectives parelles i la seva altra germana Maria Teresa.

Durant la seva vida laboral va treballar durant 52 anys a l’empresa Ortopèdia i Cirurgia del carrer Flors de Maig. La seva gran afició ha estat fer de cosidora i va ser la modista particular de tota la família.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

4 + 17 =

Notícia anterior

Retards en diverses línies de Rodalies per un atropellament

Notícia següent

El Carnaval de Sant Joan Despí convida a donar la volta al món

Notícies relacionades