Manresa finalitza els treballs de millora del parc infantil Selves i Carner

L’actuació ha tingut un pressupost de 75.286 euros i ha consistit en la restitució del paviment de sauló, la substitució de bancs, la instal·lació d’un nou element de joc, una font i la renovació de la xarxa del reg per al nou arbrat que es plantarà a partir de demà

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

L’Ajuntament de Manresa ha finalitzat els treballs de millora del parc infantil situat al carrer Bernat Oller, anomenat Selves i Carner. L’actuació ha consistit en la restitució del paviment de sauló, la instal·lació d’un nou element de joc, una font i la substitució dels  bancs. Els treballs han inclòs la renova ció de la xarxa de reg per als nou arbrat (13 exemplars), que està previst plantar a partir de dema.

La presentació dels treballs els ha fet avui el regidor de Qualitat Urbana, Via Pública i Ciutat Intel·ligent, Josep Gili Prat; amb el president de l’AV Saldes-Plaça Catalunya, Ramon Caballol. Hi ha assistit també els membres de l’entitat veïnal, Maria Dolors Amblas i Víctor Feliu; i personal tècnic municipal.

L’actuació ha ocupat un espai de 902 m2, i ha tingut un cost  de 75.285, 84 euros. Aquesta actuació forma part del Pla de Millora de l’Espai Públic 2020 que ha destinat a la millora dels parcs infantils un pressupost global de 200.000 euros.

Els treballs en aquest parc infantil Selves i Carner se sumen a la creació de la nova àrea de joc infantil al carrer Joan Fuster, l’ampliació de l’oferta de jocs a l’àrea Abat Oliba i les actuacions de manteniment (repassos de pintura, paviment i substitució de peces malmeses) realitzades a 24 dels 62 parcs infantils de la ciutat. Resta pendent de finalitzar l’actuació de millora del parc del carrer Carrasco i Formiguera, que té un pressupost de 85.000 euros, i que és en fase de muntatge dels nous jocs infantils.

Així mateix, estan en marxa els tràmits d’actuacions als parcs infantils incloses  Pla de Millora de l’Espai Públic 2021, que destina 120.000 euros per a millores. La part més important d’aquest pressupost -89.818 euros- s’adreçarà a la renovació del parc infantil de Santa Clara, un projecte que s’iniciarà la segona setmana de gener. La resta del pressupost s’ha destinat a millores de manteniment a diferents parcs de la ciutat –fins a 63 parcs en total- i que finalitzaran durant aquest mes de desembre.