El 17è Cros Escolar de Manresa retorna al Congost i donarà visibilitat a l’esport adaptat

Inclourà la 1a Cursa de Relleus Inclusiva, una proposta que vol ser el primer pas per aconseguir un disseny universal

El 17è Cros Escolar Ciutat Manresa torna a ser puntuable per a la Fase Comarcal de Cros dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya i és organitzat conjuntament per l’Ajuntament de Manresa i el Consell Esportiu del Bages amb la col·laboració del Club Atlètic Manresa i la Fundació AMPANS.

S’esperen participants de tota la comarca i les inscripcions pels infants i adolescents escolaritzats a Manresa, només a aquesta prova, és gratuïta. Per poder participar en la resta de les proves que consta aquesta fase, caldrà abonar al Consell Esportiu del Bages la inscripció de 25 €.

Les inscripcions es podien tramitar fins avui dimecres 23 de novembre a les 12 hores de forma conjunta des del centre d’ensenyament (l’opció recomanada), enviant el full d’inscripció a inscripcions.cebages@gmail.com, o bé de forma individual a través per Internet a www.manresa.cat/inscripcionscrosescolar (recollida del dorsal fins a les 9.30 h del mateix dia del cros); o bé presencialment a la seu del Consell Esportiu del Bages (C/ Pujolet, 8A 1r de Manresa. De dilluns a divendres de 09.00 a 14.00 hores i dilluns i dimecres de 16.30 a 19.00 hores – 93 872 19 17).

El seguit de curses, que engegaran a les 9.30 hores, es distribueixen per edat i sexe amb una distància adaptada que va des dels 3.000 m als 200 m, amb sortida i arribada a l’Estadi d’Atletisme i amb la utilització del circuit de running del Congost que voreja els camps de beisbol, rugbi i futbol. A mesura que vagin acabant les curses de cada categoria es lliuraran els trofeus als 3 primes classificats de cada prova.