Arrenca el procés d’inscripció dels cursos de català per al 2023

Els cursos s'ofereixen en modalitat presencial i en línia

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

El Consorci per a la Normalització Lingüística Montserrat (CPNL) iniciarà els pròxims dies les inscripcions als cursos ordinaris de català per a persones adultes del període gener-març 2023. Per inscriure’s a un curs de català, cal saber-ne el nivell. Si no se sap, s’ha de sol·licitar una prova de determinació de nivell abans de la inscripció a través del portal www.cpnl.cat/inscripcions/. Es recomana fer aquesta prova de nivell abans del 14 de desembre.

El procés d’inscripció es pot fer totalment en línia a través del portal web. Concretament, els dies 15 i 16 es farà la inscripció preferent per als aprenents que hagin fet un curs al CPNL durant l’últim any.  Entre el 19 i el 20 de desembre, s’obrirà el període de torn general per a tothom. La inscripció, que s’atén per ordre d’arribada, es podrà fer en línia a través de la plataforma d’inscripció i tràmits o presencialment, en casos excepcionals, amb cita prèvia. Cal que truqueu al 93 872 17 07 o al 673 006 264 o que escrigui a manresa@cpnl.cat.

Els cursos s’ofereixen en modalitat presencial i en línia. En la pàgina web es pot trobar un cercador que permet localitzar de manera senzilla els cursos que es faran (http://www.cpnl.cat/cursos-catala/cercador-cursos/).

Els cursos de català del Consorci per a la Normalització Lingüística són homologats i disposen de certificació oficial de la Secretaria de Política Lingüística, equivalent al Marc europeu comú de referència. Són cursos gratuïts en els nivells inicials i bàsics, i compten amb reduccions importants en la resta de nivells, excepte en el nivell superior.

Les diferents modalitats d’aprenentatge i la metodologia dels cursos de català del Consorci consoliden un model d’èxit, modern i dinàmic, que permet assolir els coneixements i alhora introdueix l’alumne a la comunitat d’aprenentatge on, a més, disposa de l’accés a altres serveis per activar el català, com el Voluntariat per la llengua.