fbpx

Manresa s’adhereix a la campanya ‘Acollir és fer família’

Avatar photo

L’Ajuntament de Manresa s’ha adherit a la campanya “Acollir és fer família” del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, que té l’objectiu d’augmentar el nombre de famílies acollidores per poder donar un entorn familiar als infants i adolescents tutelats per l’Administració. Actualment, segons dades del Departament, més de 1.000 infants i joves estan en famílies d’acollida a Catalunya, però se’n necessiten més.

L’acte de presentació de la campanya es farà el dimarts 12 de desembre a l’auditori de l’Espai Plana de l’Om, a les 18.30 hores. Es donarà informació sobre l’acolliment i es podran escoltar experiències en primera persona de famílies acollidores.

A més a més, el dissabte dia 16 de desembre, a les 18 hores, es representarà a la sala petita del Teatre Kursaal l’obra ‘Teixint vincles’, creada per un grup de joves extutelades i famílies d’acollida, liderats per Gemma Julià, mare d’acollida i professional del teatre.

L’espectacle comparteix l’oportunitat personal i social que ofereix l’acolliment de menors tutelats en totes les seves modalitats, i mostra com aquesta mesura de protecció a la infància permet integrar els vincles amb dues famílies: la d’origen i la d’acollida. Les entrades són gratuïtes i es poden reservar a la web del teatre.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Reus presenta el concert participatiu Cantem! amb 125 cantaires

Notícia següent

CONSENS potenciarà la part alta d’Escaldes-Engordany

Notícies relacionades