Dissabte, 25 de maig de 2024
És notícia

Manresa acull les 1es Jornades del Tèxtil Sostenible

Avatar photo
La jornada està encarada a empreses, professorat i joves que vegin el sector com una oportunitat present i futura

El Museu de l’Aigua i el Tèxtil de Manresa acollirà el 19 d’abril les 1es Jornades del Tèxtil Sostenible, que inclouran també una fira d’empreses, amb l’objectiu de difondre i promoure un sector que al Bages compta amb 146 empreses —segons un estudi fet per a l’Ajuntament de Manresa referent a l’any 2022— i que és generador de llocs de treball estables.

La proposta s’emmarca en la programació de “A Manresa, l’abril és tèxtil”, una nova campanya de dinamització del sector que pretén atraure talent i formar-lo.

La iniciativa és de la Família Professional del Tèxtil, la Confecció i la Pell del Programa Futura FP de la Direcció General de Formació Professional. Compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Manresa i de la Diputació de Barcelona, i amb el suport de bona part de les entitats i associacions que agrupen les empreses del sector tèxtil.

La jornada està encarada a empreses, professorat i joves que vegin el sector com una oportunitat present i futura. Es parlarà sobre el múscul actual del sector, sobre l’aplicació de la tecnologia al sector i sobre l’oferta formativa. Podeu veure el programa complet en aquest enllaç.

Al migdia, les jornades coincidiran amb la inauguració de la Fira d’Empreses, que es farà del 19 al 21 d’abril, també al Museu de l’Aigua i el Tèxtil. L’objectiu de la fira és aconseguir que el públic en general conegui les empreses tèxtils del territori, els productes que s’estan fabricant i també les opcions reals que hi ha de trobar una feina estable.

En el marc de la mateixa campanya “A Manresa, l’abril és tèxtil” el Museu de l’Aigua i el Tèxtil exposa fins al 21 d’abril una mostra sobre biomaterials.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

El festival feminista Teta arriba a a seva tercera edició a Tarragona

Notícia següent

ERC demana abaratir l’aparcament a l’ampliació del pàrquing Torroja

Notícies relacionades